Leiding

Elke avond is samengestelde commissie, vanuit de werkgroep met een of meerdere personen, verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken. Hij/zij zal de bezoekers/sprekers welkom heten, uitleg geven en aangeven wanneer er gepauzeerd wordt en verdere gang van zaken. Tevens zal hij/zij zorg dragen voor de afsluiting van de avond.

Organisatie

Alle activiteiten van ons jeugdwerk worden georganiseerd door een werkgroep. Deze werkgroep bestaat uit enthousiaste jongeren die lid zijn van de Hervormde gemeenten Bruchem & Kerkwijk – Delwijnen & Nederhemert.

img_1689

Margriet – Paula – Neline – Elise – Job – Nienke – Izak
Thom – Jonathan – Martin – Christiaan – Rianne

Even voorstellen

Alle activiteiten van ons jeugdwerk worden georganiseerd door een werkgroep. Deze werkgroep bestaat uit enthousiaste jongeren die lid zijn van de Hervormde gemeenten Bruchem & Kerkwijk – Delwijnen & Nederhemert.

Hoi, wij zijn Martin en Margriet en wij komen al heel lang op het OJW. We vinden het erg leuk om het jullie op zaterdagavonden naar de zin te maken. Voor ons is OJW een plek van ontmoeting en gezelligheid. We doen graag ons best om jullie hier in te voorzien.-

Hoi, ik ben Neline van Loon ik ben geboren op 15 januari 1998 en ben sinds 2013 lid van de OJW werkgroep. Ik ben binnen de werkgroep verantwoordelijk voor de financiën. In het dagelijks leven ben ik een student en studeer ik Chemie Food & Pharma op het Avans in den Bosch. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te schilderen daarnaast houd ik erg van schaatsen en zwemmen. Ik vind het ontzettend leuk om activiteiten op OJW avonden te organiseren. Het is een uitdaging voor mijzelf en ik vind het leuk om in contact te komen met andere jongeren. Daarnaast vind ik de OJW avonden belangrijk, omdat we op deze wijze iets van het geloof en van Jezus liefde kunnen over brengen.

Hey! Ik ben Elise. Ik ga al een lange tijd met veel plezier naar het open jeugdwerk en sinds 2018 ben ik onderdeel van de OJW werkgroep geworden. Ik vind het erg leuk om contact met alle jongeren te leggen om zo een gezellige avond te hebben met elkaar. In het dagelijks leven studeer ik als mediavormgever aan het SintLucas. In mijn vrije tijd houdt ik ervan om creatief bezig te zijn en te zwemmen. Ik hoop met mijn creatieve achtergrond een goede aanvulling te zijn aan de werkgroep om zo nog veel plezier te beleven met elkaar!

Hoi! Ik ben Paula en ik zit sinds 2014 in de werkgroep. Dit vind ik erg leuk om te doen omdat je zo betrokken bent met de jeugd van je gemeente. Op het ojw is het altijd gezellig! Ook al zijn we zo verschillend merk je dat we echt lol met elkaar kunnen hebben. Ook de vergaderingen om de avonden voor te bereiden hebben we als werkgroep veel plezier in. Ik hoop nog heel lang in de werkgroep te blijven zitten zodat ik een steentje bij kan dragen aan het bezorgen van een leuke avond!

——————
——————
——————
——————
——————
——————
——————